Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Stiltedag met kristallen en tachyon

Vrijdag 3 november 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. Een dag om in stilte bij jezelf te komen door een mix van kristalleggingen, meditatie, wandelen en tachyonenergie.

€ 88,00  
0 op voorraad
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar
SKU: 3654 Category:

De uitbundigheid van de zomer heeft plaats gemaakt voor de ingetogenheid van de herfst. De natuur fluistert en vibreert nog, maar maakt zich op om naar binnen te keren. Tijd voor stilte en verdieping. Doe je mee?

De Stiltedag bestaat uit het zo veel als mogelijk in stilte werken, verwerken, schrijven, wandelen, helen en ontdekken. Bij de workshop worden kristallen en getachyoniseerde™ hulpmiddelen gebruikt. In de ochtend werken we met kristallen; de middag is voor verdieping met tachyon energie.

Kosten

De kosten voor deze dag zijn inclusief het gebruik van kristallen, getachyoniseerde™ producten, koffie/thee, water en een vegetarische soep tijdens de lunch.

Programma

09.30 - 10.00 uur: uitleg met koffie/thee.
10.00 - 10.45 uur: kristallegging voor jezelf.
10.45 - 12.30 uur: kristalheling in duo's.
12.30 - 13.00 uur: lunch.
13.00 - 14.30 uur: stiltewandeling.
14.30 - 16.00 uur: tachyon, delen en afsluitende meditatie.

Docent

Je wordt deze dag begeleidt door Marie-José van der Laan, eigenaresse van Tachyon Nederland en samen met Ronald eigenaar van De Kristalloods. Marie-José is spiritueel therapeut, tachyon therapeut en docent spirituele therapie. Ze heeft jarenlange ervaring in het geven van consulten, cursussen en workshops.

Locatie

De Stiltedag is in de cursusruimte van De Kristalloods en Tachyon Nederland in Bergen op Zoom. De wandeling vindt plaats in het vlakbij gelegen natuurgebied De Kraaijenberg.

Deelnemerslimiet

De cursus gaat door bij een minimaal aantal van zes deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is twaalf.

star
  1. Image
    Ramona - leerzame dag vol gevoelzaterdag 11 november 2023

    Een liefdevolle, leerzame dag. Het was heel fijn om weer te herontdekken wat voor verschillende energieën we bij ons dragen (in jezelf en je omgeving en te beseffen dat we allen een zijn) en dat er nog steeds heel veel communicatie is ondanks de stilte.

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen