Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Zelfhelende kristallen (self healers)

Leermeesters waar je "U" tegen zegt

Zelfhelende kristallen (self healers)

Zelfhelende bergkristallen vind je in twee soorten. Kwartspunten die aan het uiteinde nieuwe punten zijn gaan vormen of kristallen die een breukvlak hebben waaruit of waarin nieuwe kristallen groeien. Een self healer – zijn naam zegt het al – heeft zichzelf geheeld of was nog bezig met zichzelf te helen toe hij gevonden werd. Deze kristallen hebben vaak prachtige patronen en interessante terminaties in zich, waar je je helemaal in kunt verliezen en telkens weer iets nieuws in ontdekt. Een self healer gaat nooit vervelen.

Een zelfhelende bergkristal is een ‘must’ voor iedereen die heel wil worden. Het is een leermeester met een hoofdletter ‘L’. Zo’n kristal kan je helpen trauma’s en onverteerbare ervaringen uit het verleden onder ogen te zien en te helen. Ze laten je inzien welke bijdrage deze ervaringen aan je groei hebben gehad zodat je er mee in het reine kunt komen en vrede mee kunt sluiten. Door te mediteren met een self healer kun je delen van jezelf die je liever niet ziet, in je bewustzijn brengen en kun je inzichten krijgen in je vervolgstappen op weg naar nog meer zelfkennis, groei en zelfacceptatie.

Op fysiek niveau werkt een self healer hetzelfde. Het helpt bij versnelde heling. Breuken, operatiewonden, schaafwonden en ander letsel herstelt vele malen sneller wanneer je het proces van genezing met een self healer ondersteunt.

Een self healer heeft vele facetten en spiegelt jou dat ook jij een rijkgeschakeerd mens bent en dat al die facetten jou tot een uniek wezen maken. Een self healer helpt je bij het verkrijgen van inzichten in  jezelf en laat je overzien wat een schat aan levenservaring je al verzameld hebt.
Wanneer je op zielsniveau verscheurd bent, niet goed weet, waarheen te gaan of wat te doen, mediteer dan met een self healer. Wees stil en laat de antwoorden boven komen.