Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Sjamaan lithium protector kwarts

Beschermer van hooggevoelige zielen
Sjamaan Lithium Protector Kwarts 1422 Kristalloods(11)

Sjamaan lithium protector kwarts

Sjamaan lithium protector kwarts uit Bahia. Een bijzondere naam voor een heel bijzondere steen. Op het eerste gezicht zijn ze niet mooi. Op het tweede gezicht zijn ze meer dan mooi.

Je moet ze ontdekken en doorgronden. Sjamaan lithium protector kwartsen zijn echte helpers bij het reizen in de sjamanistische onderwereld en beschermen hoog gevoelige zielen die moeite hebben zich staande te houden in ons huidige, turbulente tijdperk.

Een sjamaan lithium protector kwarts is zelden helder doordat er een coating van lithium en/of hematiet op de kristallen zit. Dat zorgt ervoor dat de kristallen ondanks hun hoge frequentie toch heel aardend werken.

Dubbeleinders en self healers

Met een sjamaan lithium protector kwarts in je hand voel je je beschermd, gedragen, veilig en rustig. Veel van deze kristallen zijn natuurlijke dubbeleinders en soms ook nog self healers. Als je goed aan het uiteinde kijkt, zie je vaak trigonale helingsvlakken; ook wel kathedraalkwarts of trigonic kwarts genoemd.

Rust, balans en bezinning

Een sjamaan lithium protect kwarts maant je tot rust; tot observatie en tot bezinning. Niet overhaast te werk gaan, maar rustig en doordacht handelen. De situatie van alle kanten bekijken en dan besluiten wat te doen.

Deze kristallen zijn op een rustige manier aanwezig. Hun kern van licht verpakt in een kalmerend en balans brengend laagje. De kwarts laadt je energieveld op, de hematiet/lithiumverbinding erop trekt je energie diep de aarde in; helpt je om je staande te houden en je niet gek te laten maken door alles wat erop je af komt.

Als je een beetje moeite  er voor doet om een sjamaan lithium kwarts te ontdekken, te verkennen en er écht contact mee te maken, dan ontstaat er een hele sterke verbinding en heb je een vriend en helper voor het leven.

 

Special presents