Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


De werking van kristallen

Lemurian Roots M Kristalloods(5)

De werking van kristallen

Op beurzen zie je vaak een tweedeling: je hebt de spirituele mensen die kristallen voelen en je hebt de verzamelaars die vooral geïnteresseerd zijn in vindplaats en de natuur-/scheikundige ontleding van kristallen. Het zijn twee kampen die elkaar zelden vinden. Zelf ben ik van de gulden middenweg. Ik voel de werking van een kristal op een hele nuchtere manier en ik kan je uitleggen waarom ik iets ervaar bij een kristal.

Moleculen en energiegolven

Een kristal kan je helpen de energie in jezelf en jouw woon-, werk- of leefomgeving te verbeteren omdat het -net zoals alle levende organismen- is opgebouwd uit moleculen. De elektronen in die moleculen cirkelen rond een kern en veroorzaken energiegolven (ook wel trilling of frequentie genoemd) die opgepikt kunnen worden. Zeker wanneer je er voor open staat. De informatie in die golfbewegingen gaat mee resoneren in jouw lichaam, jouw huis of jouw kantoor en daar langzaam maar zeker de frequentie veranderen. Op die manier kan een steen meehelpen bij een genezingsproces of ervoor zorgen dat negatieve energie uit je huis verdwijnt.

Kwarts in je mobiel

Of je er in gelooft of niet, een kristal zendt frequenties uit. Sterker nog, jouw mobiel, je computer, je kwartshorloge en jouw radio zouden niet werken zonder het minuscule kristal wat erin is verwerkt.

Spontaan huilen

Kristallen zenden dus een trilling uit en die trilling kun je bewust of onbewust waarnemen. Omdat jouw lichaam voor ongeveer 70% uit water bestaat, kan jouw lichaam de frequentie van het kristal oppikken en overnemen. Het helpt als je er voor open staat omdat de frequenties dan gemakkelijker bij je binnen kunnen komen. Net zoals een goed getimede opmerking bij je binnen kan komen, kan het juiste kristal dat ook. Ik heb het meegemaakt dat mensen bij het binnen komen van De Kristalloods spontaan gingen huilen en zelf is me dat op een beurs ook een keer overkomen. Puur doordat de frequentie van de kristallen in jouw waterhuishouding letterlijk zijn toontje mee gaat zingen.

Kom langs!

Wil jij ook mooie kristallen in huis? Bezoek ons op één van de maandelijkse open loods dagen. Heb jij een bedrijf en handel je in edelstenen? Dan kun je tegen groothandelsprijzen bij De Kristalloods inkopen.

 

 

Winkel