Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Nieuwe workshop voor twee!

Energie Voor Twee Workshop Tachyon Nederland (2)

Spelen met kristallen en relaxen in de tachyon

Zoek jij iets bijzonders om samen met een dierbare te doen? Iets met diepgang en ontspanning? Een activiteit die jullie dichter bij elkaar brengt en waarin je elkaar en jezelf weer iets beter leert kennen? Een speelse en relaxte manier om voor jezelf een stapje verder te komen in je zelfontwikkeling en zelfinzicht? Dan is de workshop 'Energie voor Twee' bij De Kristalloods echt wat voor jou!

De workshop bestaat uit een kristallegging in de cursusruimte van De Kristalloods en een bezinningsmoment in de Tachyon cabine van Tachyon Nederland.

Je begint beiden met een kort gesprekje, uitleg en een kopje koffie samen met Marie-José. Daarna ga je ieder je eigen weg. De één begint met de kristallegging, de ander heeft een uur lang de cabine, douche- en kleedruimte van Tachyon Nederland tot zijn beschikking.

Tussendoor en/of na afloop delen we de ervaringen, daarna wordt gewisseld.

Kristallegging

De kristallegging doe je in de cursusruimte. Daar wacht je een gemakkelijke edelsteen/tachyon stoel om in te ontspannen en liggen boeken gereed om wat in te bladeren.

De kristallegging doe je intuïtief (bij voorkeur aan de hand van een vraag) op een groot leeg vel. Er staan verschillende bakken kristallen voor je klaar waarmee je op gevoel een mandala kunt maken. Na afloop komt Marie-José samen met jou de mandala duiden. Dit kan onverwachte gevoelens en inzichten opleveren, maar dat hoeft niet. Soms is het alleen maar een fijne manier om weer bij jezelf te komen en is dat al genoeg.

Tachyon cabine

De tachyon cabine is een luxe infrarood cabine met op het dak en onder de zitting tachyon panelen. De infrarood zorgt voor diepe ontspanning van de spieren en gewrichten en voor ontgifting van het lichaam. De tachyon panelen brengen de energievelden in balans en creëren een stille, geconcentreerde ruimte waarin je zonder het te beseffen in een andere staat van zijn komt. De tijd vliegt, terwijl je je er niet van bewust bent. In de cabine zit of lig je in stilte.

Je besluit deze sessie met een lauwwarme douche in dezelfde ruimte waarna je gebruik kunt maken van diverse getachyoniseerde gels en olieën om het weldadige gevoel nog lang vast te houden.

Een enkele keer gebeurt het dat iemand niet direct een diepe ontspanning bemerkt; wacht dan af hoe je je in de loop van de dag of de volgende ochtend voelt. Er wordt hoe dan ook balans in jouw energievelden gecreëerd; wat dat brengt en hoe dat ervaren wordt, is voor ieder mens uniek.

Kleedruimte Wellnes Cabine Tachyon Nederland(Gr)

Boek nu en geniet binnenkort voor Twee!

Een heerlijke ochtend of middag met creativiteit, diepgang, ontspanning en inzicht.