Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


De roep van de steen

Wie kiest nou eigenlijk voor wie?
Chlorietkwarts Kristalloods

De roep van de steen

Het is een gegeven, door allerlei onderzoeken bewezen: je denkt dat je die nieuwe auto weldoordacht koopt, maar niets is minder waar.Het besluit tot koop over te gaan, is gebaseerd op emotie. Je vindt hem mooi, je vindt de verkoper aardig, de koffie was zo lekker; noem maar op, allerlei redenen die je niet wilt horen, maar die je onbewust tot handelen hebben aangezet.

Met stenen is het net zo. Je koopt geen steen omdat je hebt bedacht dat je die kleur en die vorm nodig hebt. Je koopt een steen omdat hij onbewust bij je is binnen gekomen. Je wordt tot een steen aangetrokken of niet. Een steen roept. Die roep van de steen is niet met geluidsgolven, maar wel met golven. Op submoleculair niveau, het niveau van de elektronen, protonen en neutronen, creëert een steen golfbewegingen in de ether; en jouw huid, die vol sensoren zit, pikt die trillingen op. Daar kun je voor open staan of niet.

Wat is nuchter

Kies je voor niet, dan ben je zo iemand die heel hard roept dat ‘ie daar “te nuchter voor is”. Onzin. Niks te nuchter. Onbewust kies je er voor om de roep niet toe te laten. Misschien wel omdat je ergens diep van binnen bang bent voor het gegeven dat er wel eens meer kan zijn dan wij met het blote oog zien. En ook dat heeft weer zo zijn redenen, het kan de opvoeding zijn, denkbeelden die er zijn ingepompt toen je klein was en die je nu belemmeren verder te kijken dan de materie om je heen. Maar nog vaker zijn het overtuigingen door ervaringen in vorige levens. Daar gaan we nu maar niet te diep op in.

Geleid

Zelf weet ik alles van vorige levens en ben ik één groot voelend organisme. Als iemand een steen vastpakt, weet ik heel direct wat die steen doet bij die persoon. Ik zie geen stenenwezens, lichtwezens of andere mooie wezens. Toch word ik geleid. Ik laat me leiden door de roep. Zodra ik op een trilling mee ga resoneren, wéét ik dat dat het goed is of niet. Mijn oog ziet, mijn lijf geeft antwoord.

Liefde op het eerste gezicht

Het overkwam me ook weer tijdens de mineralenbeurs in Frankrijk. Wildenthousiast werd ik bij één bepaalde stand. Als een dolle riep ik Ronald er bij en we hebben er heel veel bijzondere kristallen gekocht, die te zijner tijd mee naar de beurs mogen of in de webshop komen. Behalve één steen. Die blijft bij ons. Het leuke is dat ikzelf volledig aan dat kristal voorbij liep. Ik zág hem niet eens. Ronald wel. Het was liefde op het eerste gezicht. De steen riep hem, niet mij. Zo werkt dat.

Kathedraalmuur

Ronald wilde zijn ‘precious’ niet meer loslaten (heeft ‘ie bij mij nooit….) en het was ook het eerste wat werd uitgepakt toen we terug kwamen van de inkoopreis.
Ondertussen staat de steen al een paar jaar bij ons in de huiskamer en doet hij zijn werk. Blíj dat ik er mee ben. De complexe kathedraalkwarts is een soort muur vol gecodeerde kristallen. Het mineraal lijkt wel een super seven, maar zeker weten doen we het niet. Laten we het simpel houden: het is rookkwarts met insluitsels, maar dan wel rookkwarts met een hele hoge, doordringende en aanwezige vibratie.

Ruimtewezens

Het kristal doet van alles in één en hetzelfde moment. Het helpt met twee benen buitengewoon stevig op de aarde te staan, terwijl het tegelijkertijd een tunnel opent naar diep in de aarde, naar lagen van informatie uit lang vervlogen tijden, van voor onze huidige jaartelling en samenleving. Van tijden toen er ruimtewezens op aarde kwamen en voor goden werden aangezien. En diezelfde ruimtewezens – die ik voel als een hoogintelligente energie - komen ineens weer binnen mijn bereik. De steen legt contact met oude tijden en met huidige vormen van diezelfde energie in de ruimte. Alsof zijn vorm langzaam kennis in mij ontsluit door allerlei verschuivingen op gang te brengen en puzzelstukjes op zijn plek laat vallen. Het fijne weet ik er niet van en daar doe ik verder ook geen moeite voor. Waarom zou ik? Alles waar je moeite voor moet doen, is of wordt geforceerd. Ik geniet van onze aanwinst en vertrouw er op dat hij doet wat goed is. En oh ja, hij kleurt zo prachtig bij onze bank....

De Kristalloods

De Kristalloods is een groothandel gespecialiseerd in hoogenergetische en lemurische kristallen. Wij importeren zelf uit Brazilië en Indonesië.
Voor publiek zijn we één keer per maand op zaterdag open. Bezoek ons op één van de eerstvolgende open loods dagen. Heb jij een bedrijf en verkoop je edelstenen? Dan kun je bij ons op afspraak langs komen of via de webshop tegen groothandelsprijzen inkopen. Welkom!