Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


De bijzondere werking van bèta kwarts

Kleine opdondertjes die je DNA boosten
Bètakwarts Kristalloods(4)

De bijzondere werking van bèta kwarts

Veel is er nog niet over bekend of geschreven. En dat is niet zo raar. Ze zijn niet zo groot en zachtjes gezegd een beetje onooglijk, maar vergis je niet.

Als je écht contact maakt met een bèta kwarts voel je direct wat een power er in een klein steentje kan zitten.

Bèta kwarts groeit in vulkanisch gesteente waar het onder hoge temperaturen en hoge druk van een ordinaire kwarts met een trigonaal rooster verandert in een zeldzame bèta kwarts met een hexagonaal kristalrooster en de kenmerkende (dubbele)vier- of meerzijdige piramide vorm. Wanneer de temperatuur daalt tot onder de 573 graden kan een bèta kwarts eigenlijk niet meer bestaan. Doordat de moleculen andere verbindingen maken, verandert zijn kristalrooster. Toch blijft de speciale groeivorm van de dubbele piramide behouden en daarmee ook de informatie die deze vorm je geeft.

Hogere waarheid

Een bèta kwarts brengt je in contact met de kristallijne energieroosters en patronen in het universum. Door je te verbinden met de kristallijne structuren van het universum, verbind je je automatisch met je eigen hoogste potentieel.

Mediteer met een bèta kwarts in elke hand en je voelt je bewustzijn verruimen. Je voelt niet langer je lichaam, maar je ziet of ervaart hoe jouw energetisch lichaam verbonden is met het energetische rasternetwerk in en rond de aarde en in het heelal. Door die verbinding haal je kennis naar je toe die verder gaat dan de gewone boekenkennis. Je voelt als het ware met je hogere zelf een hogere waarheid en kijkt door de sluier van het alledaagse.

Inzicht in symbolen en dromen

Een bèta kwarts geeft je door zijn structuur inzicht in patronen, geometrie, heilige tekens en symbolen. Het is diezelfde eigenschap die er voor zorgt dat een bèta kwarts je kan helpen bij het ontrafelen van mysteries en het duiden van dromen. Ook wanneer je inzicht wilt in bepaalde gedragspatronen is een bèta kwarts een ware vriend voor je.
Doordat bèta kwarts je verbindt met de blauwdruk van het bestaan, werkt bèta kwarts ook heel direct in op je DNA. Een ervaren heler kan met bèta kwarts beschadigd DNA repareren en zo een ziekteproces vertragen en bijdragen aan genezing.

Bètakwartsen zijn niet duur en voor iedereen die er voor open staat een bijzonder hulpmiddel. De Kristalloods verkoopt grotere bètakwartsen voor één euro per stuk, mixzakjes van 5 euro met meerdere bètakwartsen of healing bags met bètakwarts. Kom naar onze eerstvolgende open loodsdag.bel Ben je wederverkoper en heb je een KvK- of BTW-nummer? Bel op om een bezoekafspraak te maken. Onze groothandel verkoopt bètakwarts per kilo.

Bèta kwarts per kilo