Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Waarom een kristal je grootste vriend is

De taal van een mineraal
Bergkristal Punten Ruw Corinto Kristalloods

De taal van een mineraal

Een single vriendin van mij roept altijd “de TV is mijn grootste vriend”. Dat is alleen maar omdat ze de wereld van de kristallen nog niet heeft ontdekt. Want echt waar, kristallen praten de hele dag door tegen je en als je de kunst van het luisteren verstaat, kunnen ze je grootste vrienden, helpers en geleiders naar een beter leven zijn.

Kristallen bol

Het is niet voor niets dat waarzeggers al eeuwen lang in een kristállen bol en niet in een houten bol kijken. Kristal geleidt, geeft informatie door, verbindt je met andere energieën, ontsluit kennis, laadt je op en voert overtollige en oude energie af. Dat is geen fabeltje, het is ook niet bedacht door een waarzegster met een kristallen bol; het is zo en er is een wetenschappelijke verklaring voor.

 
Moleculen

Alles in de natuur is opgebouwd uit moleculen en die moleculen op hun beurt zijn opgebouwd uit een kern van protonen en neutronen waaromheen elektronen cirkelen. Het bewegen van die kleine deeltjes veroorzaakt een trilling waarin informatie zit opgeslagen. Net zoals je mobiel belt. Ook dan gaat er een geluidsgolf door de lucht die je niet ziet, maar die wel informatie bevat. Anders zou je niet in Apeldoorn horen, wat je moeder op vakantie in Drenthe aan het vertellen is. Geen speld tussen te krijgen toch? Niet tussen je moeder, maar ook niet tussen de theorie dat een golfbeweging informatie bevat.

Luisteren met je huid

En net zoals je de geluidsgolf via een mobiel je oor laat binnenkomen, zo kun je de taal van een mineraal via je huid binnen laten komen. Je huid is je grootste orgaan. Het beschermt je, scheidt vocht af en neemt een heel klein gedeelte zuurstof tot zich. Via de huid kun je, als je er voor open staat, contact maken met de frequenties die een kristal uitzendt. Je kunt kristallen als het ware binnen laten komen. Net zoals een goed getimede opmerking binnen kan komen, kan de boodschap van een kristal dat ook. 

Geraakt worden...

Dit is één van de manieren om contact te maken met een kristal: pak het in je handen en registreer of je iets bij jezelf voelt gebeuren. Soms is het een hele kleine gewaarwording. Dan voel je heel subtiel iets veranderen, dat je bijvoorbeeld wat zachter wordt of dat je steviger gaat staan. Maar het kan ook zijn dat je ineens “vol schiet”, moet huilen omdat een kristal je als een pijl in je hart raakt. Dat heb ik al ontelbare malen zien gebeuren en telkens weer ontroert mij dat enorm. Ook zelf heb ik het meegemaakt en het gebeurt eigenlijk altijd op een moment dat je het niet verwacht.

Ik voel niets!

Als je té graag wilt, gebeurt er helemaal niets. Het willen staat de ervaring in de weg. Eén troost: ook al ervaar je helemaal niets. Het kristal doet zijn werk toch wel. Het zendt uit en jouw onbewuste pakt die signalen hoe dan ook op. Wist je dat in computers, TV’s en mobiele telefoons met kristallen wordt gewerkt voor het ontvangen en zenden van de signalen?

Pijn en stress verminderen

Kristallen en dan vooral zuiver bergkristal kunnen informatie opslaan en uitzenden; het zijn enorme geleiders. Zo kun je met twee bergkristalpunten met de basis op je lichaam en de punt naar buiten, hoofdpijn, buikpijn of andere pijn en stress verminderen. Geheid dat je resultaat voelt. Energie toevoeren kan ook. Dat doe je op plaatsen waar bijvoorbeeld een wond moet worden geheeld, maar dan wel met de púnt op je lichaam en de basis van je af.

Bezoek ons!

Zo heeft elk mineraal zijn eigen werking en zijn er ontelbaar veel edelstenen die jou kunnen ondersteunen in jouw proces van dit moment of die de energie in je woonkamer, slaapkamer of op je werkplek aanzienlijk kunnen verbeteren.

De Kristalloods in Bergen op Zoom verkoopt de mooiste kristallen voor de leukste prijs. Kom naar onze eerstvolgende open loodsdag en kijk je ogen uit onder het genot van een bakje koffie of thee. Heb je een eigen bedrijf? Dan bestaat de mogelijkheid om onze A-kwaliteit bergkristal tegen groothandelsprijzen in te kopen. 

Bergkristal punten