Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Meditatieochtend 15 december

Mediteren in de cursusruimte van De Kristalloods op vrijdagochtend 15 december van 09.30 tot 12.30 uur.
€ 12,50  
7 op voorraad
Nog niet beoordeeld
SKU: 4100 Category:

Vrijdagochtend 15 december ben je van harte welkom tijdens een meditatieochtend bij De Kristalloods. De meditatie wordt gegeven in de cursusruimte van Tachyon Nederland in De Kristalloods. Deze ruimte is een echte tachyon ruimte. Verstillend, verruimend en helend.

De meditatie wordt gegeven door Marie-José van der Laan, docent spirituele therapie en tachyon therapeut. Marie-José geeft al jaren cursussen, behandelingen, workshops en meditaties. Zij laat zich leiden door wat ze tegenkomt in de groepsenergie.

Samen mediteren is fijn omdat je door de gebundelde energie gemakkelijker naar binnen kunt keren en bij de stilte in jezelf kunt komen. Wat er in de meditatie gebeurt, is telkens anders. Marie-José werkt afwisselend met kristallen, woorden, geluiden, muziek en soms met alleen maar stilte.

Na afloop is er koffie/thee met wat lekkers en kun je gezellig napraten met elkaar en heerlijk rondsnuffelen tussen alle kristallen in De Kristalloods.

De meditatie start om 09.30 uur; de deur is open vanaf 09.15 uur.

De cursusruimte en de koffie/thee hoek in De Kristalloods zijn verwarmd; verder kan het in de loods zelf koud zijn. Neem daarom een lekker warm vest of een omslagdoek mee.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen