Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Lemurian grey lithium quartz

Helper voor (hoog)gevoelige mensen
Grey Phantom Lemurians Kristalloods (1)

Lemurian grey lithium kwarts

Zo'n driekwart jaar geleden kochten we een partij op een beurs zonder te weten wat het precies was, maar de kristallen 'trokken' ons. Daarna lagen ze ook nog zeker een half jaar naamloos en zonder beschrijving in De Kristalloods. Iedereen liep er aan voorbij. Ik ook, maar telkens wanneer ik er langs liep, voelde ik de kristallen, pakte ik ze vast of zette ik er één op de foto en nu ik na al die tijd eindelijk de moeite heb genomen om uit te zoeken wat het precies is, snap ik de roep van deze kristallen. Het zijn lemurische grijze lithium kwartsen. Zeldzaam en helemaal van deze tijd!

Wat is lemurische grijze lithium kwarts?

Een lemurian grey lithium quartz is een lemurisch kristal met een coating van lithiumhoudende verbindingen erop of vlagen hiervan in het kristal. Wat een lemurisch kristal is, weet je waarschijnlijk al, maar zo niet, lees dan in mijn blog 'de zin en onzin van...' meer over lemurische kristallen.

Meestal kleurt een lithiumverbinding van roze en paarse tot roodachtige tinten en wat sporadischer neemt het een grijze kleur aan. Een lithiumverbinding is bijvoorbeeld lepidoliet. Lithium op lemurische kwartsen vind je al niet zo vaak, laat staan gríjze lithium op lemurische kristallen.

Wat is de werking van grey lithium lemurians?

De lemurische, grijze lithium kristallen zijn helemaal van deze tijd. Ze hebben een hoge vibratie in zich en zijn verbonden met het oude Lemurië, maar tegelijkertijd houden ze je ook met twee benen op de grond en zorgen ze ervoor dat je beschermd bent. Het zijn echte helpers voor alle (hoog)gevoelige zielen die in dit chaotische tijdperk snel overprikkeld raken of die last hebben van fysieke klachten zoals hoofdpijn en duizeligheid als gevolg van alle elektromagnetische verstoringen en trillingsverhogingen in de kosmos.

Natuurlijk anti-depressivum

Grijze lemurische lasers maken je rustig, beschermen tegen negativiteit, verlichten stress en zijn dankzij het lithium (wat in de psychische gezondheidszorg als medicatie wordt gegeven) een natuurlijk anti-depressivum voor mensen die neigen naar depressiviteit.

Zoals elke lithiumkwarts, bindt ook deze lemurische grijze lithium kwarts de strijd aan met uitputting en chronische vermoeidheid en geeft het  rust in het hoofd. Goed voor het slapen gaan en voor onrustige kinderen (al zou ik voor kinderen eerder rozenkwarts of amethist aanbevelen). Lithiumkwarts en dus ook lemurische grijze lithiumkwarts kalmeert emoties, geeft diepe ontspanning en heelt.

Troost en steun in moeilijke situaties

Grey phantom lithium quartz helpt moeilijke situaties te accepteren en is een fijne steen bij ongeneeslijke ziektes omdat het het heengaan lichter maakt en bewustzijn en troost brengt. Dieren en planten houden ook van lithiumkwarts.

Dubbeleinders

Op de foto bij dit artikel zie je een dubbeleinder. Deze lemurische grijze lithium kwarts heeft geen top en basis, maar twee punten aan de uiteinden. Tegenwoordig treffen we heel vaak natuurlijke dubbeleinders aan in de partijen die we inkopen. Waarschijnlijk omdat veel mensen in deze tijd wel een dubbeleinder kunnen gebruiken. Een dubbeleinder is een natuurlijke balans brenger doordat de energie uit beide punten twee kanten op stroomt. Is er ergens in jouw energiesysteem een blokkade? Leg er een dubbeleinder op en deze gaat nieuwe energie toevoeren waar je het nodig hebt en afvoeren waar te veel is. Zo kun je bijvoorbeeld twee chakra's uitlijnen of je linker en rechter hersenhelft in balans brengen. Super tool van moeder natuur!